Europort 2021

We would like to thank everyone who paid us a visit during the Europort maritime exhibition in Ahoy Rotterdam.

It was nice to finally meet each other in real life and to discuss the latest developments in the market. Everything in the context of offshore, data marine, chainflex and marine cables. You can download all associated catalogs via the button below. Here you will also find an impression of how we experienced the 4 days of Europort together with our visitors.

Receive our newsletter?

Do you want to receive our newsletter? Please let us know!

Europort 2021

We willen iedereen bedanken die ons een bezoek heeft gebracht tijdens de Europort maritieme beurs in Ahoy Rotterdam. 

Het was fijn om elkaar eindelijk weer eens in real life te kunnen ontmoeten en de nieuwste ontwikkelingen in de markt te bespreken. Alles in het kader van offshore, data marine, chainflex en scheepskabels. Via de onderstaande button kunt u alle bijbehorende catalogussen downloaden. Tevens vindt u hier een sfeerimpressie van hoe wij de 4 dagen Europort samen met onze bezoekers hebben beleefd. 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter!

Zoek in onze database

Let wel: online staat slechts een kleine greep uit ons assortiment.
Kan je een product niet vinden? Neem dan direct contact met ons op. 

Zoek in onze database.

Kan je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op.