Nieuwe website live!

Een aantal maanden geleden zijn wij dit nieuwe project gestart. De website was zo’n 4,5 jaar oud en in de tussentijd zijn er op het gebied van techniek en web development weer veel stappen gezet. Zoals u van ons gewend bent, zitten wij nooit stil en blijven wij onszelf ontwikkelen. Zo ook op het gebied van online. 

Nu, op vrijdagmiddag 4 december, vlak voor het Sinterklaasweekend, hebben wij onze gloednieuwe website gelanceerd. En wij zijn er ontzettend trots op. Met nieuwe fotografie, nieuwe functionaliteiten zoals een live chat en product navigator en verhoogde gebruiksvriendelijkheid op alle verschillende (mobiele) apparaten. 

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd wat u ervan vindt! Laat het ons weten via de live chat, ook als u nog verbeterpunten of andere opmerkingen heeft. 

DTC Elektro, always connected.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter!

Zoek in onze database

Let wel: online staat slechts een kleine greep uit ons assortiment.
Kan je een product niet vinden? Neem dan direct contact met ons op. 

Zoek in onze database.

Kan je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op.