ISO 9001:2015

Yes! It has – once again – become official that ISO has confirmed what we already knew. Bureau Veritas has certified our quality system according to the latest ISO 9001: 2015. We are very proud of our team, because without them this great assessment would not have been possible. Thank you all!

Can we be of service to you? We like a challenge. Contact us by email, phone, WhatsApp or leave a message in the live chat by pressing the red button at the bottom right of the screen.

DTC Electrical, always connected.

Receive our newsletter?

Do you want to receive our newsletter? Drop you details here!

ISO 9001:2015

Yes! Het is – wederom – officieel geworden dat ISO heeft bevestigd wat wij allang wisten. Bureau Veritas heeft ons kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de nieuwste ISO 9001:2015. Wij zijn zeer trots op ons team, want zonder hen was deze mooie beoordeling niet mogelijk geweest. Dank allemaal! 

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Wij houden van een uitdaging. Neem contact met ons op via de mail, telefonisch, WhatsApp of laat een berichtje achter in de live chat door op de rode knop te drukken rechts onderin beeld.

DTC Elektro, always connected.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter!

Zoek in onze database

Let wel: online staat slechts een kleine greep uit ons assortiment.
Kan je een product niet vinden? Neem dan direct contact met ons op. 

Zoek in onze database.

Kan je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op.