Solarkabel op voorraad!

Wij hebben de beste kwaliteit solarkabel uit voorraad leverbaar: H1Z2Z2-K TÜV keur. Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de specificaties? Momenteel ontbreken solarkabels nog in onze product navigator, maar ze zullen snel volgen. Tot die tijd kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. 

Dit kan uiteraard per mail (verkoop@dtcelektro.nl) of telefonisch (+31 (0)88 8808 188) en dankzij deze nieuwe website is het voortaan ook mogelijk uw vragen via de live chat te stellen. Dit doet u simpelweg door rechtsonder in het scherm op de rode knop te klikken. Vanuit daar wijst het zich vanzelf. 

DTC Elektro, always connected.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter!

Zoek in onze database

Let wel: online staat slechts een kleine greep uit ons assortiment.
Kan je een product niet vinden? Neem dan direct contact met ons op. 

Zoek in onze database.

Kan je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op.