Offshore project

Today we have been able to provide a very nice delivery. In total we transported 3 full trucks with Üntel Kablorari offshore cables for a windmill project. Like all projects, we guide this from the request to loading and unloading on the project. It is not for nothing that we say that we are always connected.

Do you also have a demand for high-quality offshore cables? And do you need more information? Then contact us. This can of course be done by mail (sales@dtcelektro.nl) or by telephone (+31 (0) 88 8808 188) and thanks to our new website it is now also possible to ask your questions via live chat. You can do this simply by clicking the red button at the bottom right of the screen. From there it shows itself automatically.

DTC Electrical, always connected.

Receive our newsletter?

Do you want to receive our newsletter? Drop you details here!

Offshore project

Vandaag hebben wij weer een hele mooie levering mogen verzorgen. In totaal hebben wij 3 volle vrachtwagens met Üntel Kablorari offshore kabels getransporteerd voor een windmolenproject. Zoals alle projecten begeleiden wij dit vanaf de aanvraag, tot het laden en lossen op het project. Wij zeggen niet voor niets dat wij always connected zijn. 

Heeft u ook een vraag over kwalitatief hoogwaardige offshore kabels? En heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kan uiteraard per mail (verkoop@dtcelektro.nl) of telefonisch (+31 (0)88 8808 188) en dankzij deze nieuwe website is het voortaan ook mogelijk uw vragen via de live chat te stellen. Dit doet u simpelweg door rechts onderin het scherm op de rode knop te klikken. Vanuit daar wijst het zich vanzelf. 

DTC Elektro, always connected.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter!

Zoek in onze database

Let wel: online staat slechts een kleine greep uit ons assortiment.
Kan je een product niet vinden? Neem dan direct contact met ons op. 

Zoek in onze database.

Kan je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op.